Vareforsendelser

Tiden det tar

Hvis du har bestilt en vare vi ikke har på lager, må vi bestille den først. Mindre enheter fra utlandet vil vi bestille med UPS. Frakten vil nomalt ta 3-7 arbeidsdager. Mot et pristillegg kan vi bestille ekspressfrakt, dette tar 1-3 virkedager. Større kolli bookes med sjø-, bil- eller flyfrakt, og vi har gode samarbeidspartnere på alle områder.

De forskjellige lands tollvesen vil gjerne sjekke en del av godstrafikken, og det hender dessverre at det blir forsinkelser av denne grunn.

 

Behandling hos Houm

Når varene kommer til oss på Houm, blir de normalt sendt videre i løpet av en dag. Avansert utstyr som trenger spesielt oppsett og/eller utsjekk av nøkkelpersonell, kan ta noe lengre tid.

I Norge bruker vi Bring Bedriftspakke Dør til Dør som standard for pakker inntil 35 kg og Bring Samlast for større kolli. Begge disse leverer til din adresse (varemottak hos større bedrifter) og det er derfor svært viktig at du har oppgitt riktig gateadresse og kontaktperson med telefonnummer. Da er du sikret å få varene dine raskest mulig.

Av alle leveringer som blir forsinket, skyldes over 50% feil på adresser og kontaktinfo.

 

Post-, vare-, og besøksadresse

Dipl.ing. Houm AS
Grefsenveien 64
0487 Oslo

 

Kontakt meg

Hvis du har spørsmål om forsendelse, send en e-post til stein@houm.no eller ring meg på 22 09 40 81. Ha gjerne klar ordrebekreftelse, pakkseddel eller faktura, så hjelper jeg deg raskt og effektivt.

Vennlig hilsen
Stein Andersen
Logistikk