Vareforsendelser

Tiden det tar

Hvis du har bestilt en vare vi ikke har på lager, må vi bestille den først. Mindre enheter fra utlandet vil vi bestille med UPS eller DHL. Frakten vil nomalt ta 3-7 arbeidsdager. Mot et pristillegg kan vi bestille ekspressfrakt, dette tar 1-3 virkedager. Større kolli bookes med sjø-, bil- eller flyfrakt, og vi har gode samarbeidspartnere på alle områder.

De forskjellige lands tollvesen vil gjerne sjekke en del av godstrafikken, og det hender dessverre at det blir forsinkelser av denne grunn.

Behandling hos Houm

Når varene kommer til oss på Houm, blir de normalt sendt videre så raskt som mulig. Avansert utstyr som trenger spesielt oppsett og/eller utsjekk av nøkkelpersonell, kan ta noe lengre tid.

I Norge sender vi pakker opp til 35 kg med Posten, og større kolli med Postnord. Disse leverer til din adresse (varemottak hos større bedrifter) og det er derfor svært viktig at du har oppgitt riktig gateadresse og kontaktperson med telefonnummer. Da er du sikret å få varene dine raskest mulig.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om en forsendelse, ta kontakt med oss på e-post leveranse@houm.no eller ring oss på
22 09 40 00. Ha gjerne klar ordrebekreftelse, pakkseddel eller faktura, så hjelper vi deg raskt og effektivt.

 

Vi vil gjerne høre fra deg hvis du har spørsmål eller henvendelser om våre tjenester og produkter! Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.