Unngå krysskontaminering i CO2-inkubator med Thermo Scientific Cell Locker

Vi i Dipl.ing. Houm AS er hele tiden på jakt etter nye og innovative løsninger for å hjelpe kundene våre med en enklere hverdag. Vi har nå gleden av å presentere Thermo ScientificTM Cell LockerTM på det norske markedet.

Thermo Scientific Cell Locker-systemet er et gjennombrudd innen dyrkning av cellekulturer i CO2 -inkubatorer, og gir betydelig forbedret beskyttelse av prøvene dine. De seks individuelle kamrene i Cell Lockeren hjelper med å unngå krysskontamineringer, som kan oppstå ved å ha flere forskjellige prøver i samme CO2 -inkubatorer og beskytter prøvene mot ytre påvirkninger ved flytting av prøver fra CO2 -inkubatorer mellom forskjellige laboratorium eller til LAF-Benken.

Videre oppnår man et vesentlig mer stabilt miljø, da temperatur, fuktighet og CO2 holdes stabilt i beholderen for celleprøvene. At man i tillegg med Cell Locker får seks «mini-CO2 inkubatorer» med samme footprint som en inkubator, gir en besparelse i både plass og kostnad ved ikke har behov for like mange CO2 -inkubator.  Man får også en besparelse i forbrukt CO2 på over 50% sammenlignet med tilsvarende CO2 -inkubator uten Cell Locker.

Thermo Scientific Cell Locker passer i en Thermo Scientific HeracellTMVIOS 160i eller FormaTM Steri-cycleTM i160 CO2 -inkubatorer

Les mer om produktet her, eller ta kontakt med Pascal Mørch for å høre om mulighetene for å beskytte celleprøvene dine.