Nytt produkt – Minitube Portable Inkubatorer

Dipl.ing. Houm AS er ny forhandler av Minitube i Norge og har tatt inn deres portable inkubatorer. Minitube leverer produkter innen assistert befruktning og transport av embryoer.

Minitube 

Minitube har med utgangspunkt i egne patenter og ideer utviklet seg, fra å være en mindre leverandør av høykvalitetsprodukter for kunstig inseminasjon hos dyr, til å en ledende leverandør innen teknologi for assistert befruktning som spenner seg fra kunstig inseminasjon til in vitro inseminasjon.

Minitube International er et bioteknologiselskap som spesialiserer seg på avansert reproduksjons-teknologi og molekylærbiologi. Minitube tilbyr tjenester globalt til kunder innen landbruks-, sport- og ledsagerdyr, samt veterinærmedisinsk, human medisinsk vitenskap og andre forsknings-institusjoner.

Minitube portable Inkubatorer

«Den største fordelen med Minitube sin portable inkubatorer, er at kammeret er fylt med små kuler i rustfritt stål, som gir flere fordeler:
1. Optimal varmeoverføring til prøvene (vesentlig bedre enn luft).
2. Mange ulike prøver (ampuller, prøverør osv.) kan settes direkte ned blant kulene hvor de står støtt
uten behov for ulike stativer.

3. Metallkulene i kammeret forhindrer temperatursvingninger.

Dette gjør Minitube portable inkubatorer godt egnet for transport av prøver ved stabil temperatur på +37°C med avvik på kun 0,5°C.», sa produktansvarlig, Pascal Mørch, hos Dipl.ing. Houm AS.

Du finner produktet i nettkatalogen vår her.

Dipl.ing. Houm AS

Dipl.ing. Houm AS ble grunnlagt i 1926 av Dipl.ing. Ole Houm, og har bygget seg opp til å bli en av Norges ledende leverandører av teknisk kompetanse innen mange typer laboratorieutstyr og instrumenter.

Dipl.ing. Houm AS holder til i moderne lokaler på Grefsen i Oslo. Foretaket har 19 ansatte med lang erfaring og solid teknisk bakgrunn. Blant servicepersonalet er det flere med relevante fagbrev og teknisk utdannelse. Både selgere og teknikere er årlig på kurs hos leverandører for faglig påfyll.

Kontakt produktansvarlig, Pascal Mørch, for spørsmål vedrørende Minitube.