4 Revolusjonerende instrumenter fra Anton Paar QuantaTec: Suksess i Analytisk Vitenskap

I en verden hvor vitenskapelig nøyaktighet og effektivitet er avgjørende, tilbyr Anton Paar QuantaTec en serie med banebrytende instrumenter designet for å møte og overgå kravene i moderne laboratorier. Disse instrumentene er ikke bare verktøy, de er løsninger som transformerer måten vi analyserer og forstår materialer på. Fra forskning og utvikling til kvalitetskontroll, Anton Paar’s produkter er nøye utviklet for å sikre at du oppnår de mest pålitelige og nøyaktige resultatene.

Anton Paar Quantatec iSorb
Anton Paar Quantatec iSorb

Hjørnesteinene på laboratoriet:

Vi presenterer fire flaggskipinstrumenter, hver med sin egen unike kapasitet for å revolusjonere ditt arbeid med overflateareal, porevolum og porestørrelse:

  1. NOVA: Opplev banebrytende hastighet og presisjon med NOVA. Gjennomfør opptil fire nøyaktige BET-målinger i løpet av kun 20 minutter. NOVA kombinerer hastighet med presisjon for analyser av overflateareal og porestørrelse. Sjekk ut vår YouTube-demo for å se NOVA i aksjon.
  2. Autosorb: Autosorb setter en ny standard for høyvakuum gass-sorpsjonsanalyse. Kan ditt instrument måle mikroporer på tre prøver samtidig, med forskjellige gasser og temperaturer? Autosorb kan! Med sin banebrytende teknologi, inkludert TruZone for aktiv kjølevæskenivåkontroll, leverer Autosorb enestående nøyaktighet i fysisorpsjonsmålinger.
  3. iSORB High Pressure: Når det gjelder energilagring, er iSORB et ess i ermet. Dette unike instrumentet er ideelt for høytrykksmålinger essensielle i studiet av materialer for karbondioksidbinding, metanbindinger og hydrogenlagring. Med kapasitet til å måle på materialer under trykk opp til 200 bar, gir iSORB uovertruffen innsikt, spesielt innen felt som hydrogenabsorbsjon og CO2 lagring.
  4. Porometer 3G: For nøyaktig analyse av porestruktur i membraner, filtre, og batteriseparatorer, er Porometer 3G løsningen. Porometer 3G leverer detaljerte data om gjennomgående porer, og overgår tradisjonelle kapillær-strømningsporometre ved å unngå feilrate etter boblepunktet.

Eksepsjonell Service og Garanti:

Hos Anton Paar QuantaTec, er kundetilfredshet og pålitelighet nøkkelord. Alle våre produkter kommer med en 3-års garanti som en del av vår omfattende serviceavtale – uten skjulte kostnader.

Med disse instrumentene kan du utforske nytt territorium innen materialvitenskap og ingeniørarbeid, og forbedre prosessene i ditt laboratorium.

Anton Paar Poremaster
Anton Paar Poremaster

Anton Paar QuantaTec passer for:

Disse avanserte instrumentene er ideelle for en rekke profesjonelle miljøer, inkludert universiteter, forskningsinstitutter, og industrielle laboratorier innen felt som kjemi, farmasi, materialvitenskap, og miljøteknologi. Forskere, ingeniører og teknikere som jobber med materialanalyse, energilagring, miljøovervåkning og nanoteknologi vil finne disse instrumentene uvurderlige i deres arbeid.

Bruksområder på laboratoriet

  • NOVA og Autosorb: Perfekt for å bestemme overflateegenskaper av nanopartikler, katalysatorer, og adsorbenter. Disse instrumentene er uunnværlige for nøyaktig karakterisering av porøse materialer, essensielt for forskning innen katalyse og adsorpsjonsprosesser.
  • iSORB High Pressure: Unik analysator for energiforskning, spesielt innenfor områder som hydrogenlagring og karbondioksidfangst. iSORB HP gir innsikt i materialers oppførsel under ekstreme trykkforhold.
  • Porometer 3G: For utvikling og kvalitetskontroll av filtre og membraner, fra medisinske applikasjoner til vannrensingsteknologi.

Konklusjon

Anton Paar QuantaTec’s instrumenter er ikke bare avanserte analytiske verktøy; de er broen som forbinder vitenskapelig forskning med applikasjoner i den virkelige verden. Ved å velge våre løsninger, sikrer du ikke bare nøyaktighet og effektivitet i ditt arbeid, men du tar også et skritt mot fremtiden for innovativ forskning og teknologi. Vi ser frem til å diskutere hvordan våre instrumenter kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Du kan møte oss på «20th Nordic Symposium on Catalysis» i Stavanger, Norge, 3.-5. juni 2024. NSC-konferanseserien er et toårlig arrangement organisert innenfor rammen av «Nordic Catalysis Society framework». Påmelding finner du her