Nye produkter fra Arctiko

Dipl.ing. Houm AS er forhandler av Arctiko i Norge. Arctiko leverer bl.a. kjøleskap og frysere/ULT/Cryo for medisinsk bruk og laboratorier. 

Arctiko A/S 

Arctiko ble grunnlagt i 2001 og har siden den gang vokst fra å være et lite firma til å bli et sterkt internasjonalt firma. De leverer avanserte og tilpassede løsninger for kjøl og frys til medisinsk bruk og laboratorier. Hovedkontoret ligger i Esbjerg i Danmark, og de har et godt utvalg innen kjøleskap, fryseskap/-bokser. Produktene utvikles i Danmark og produseres i Europa. 

Kompromissløse produkter fra Arctiko A/S 

Arctiko fokuserer utelukkende på kvalitet, pålitelighet og temperaturstabilitet både for kjøl og frys, og har et stort sortiment innenfor dette, både med tanke på temperaturområde, men også kapasitet/volum.  

Fra Arctiko tilbyr Dipl.ing. Houm kryofrysere (-150°C), ultrafrysebokser og –skap (-86°C) og laboratoriekjøleskap og –fryseskap.  Som optimal sikkerhet har Arctiko en helt unik løsning, med to separate kjølesystemer på -86°C fryseskap som sikrer -70°C ved feil på ett av kjølesystemene. 

Til de ulike produktene kan man få ulike opsjoner og tilbehør.  

Du finner produktene på nettsiden vår. 

Dipl.ing. Houm AS 

Dipl.ing. Houm AS ble grunnlagt i 1926 av Dipl.ing. Ole Houm, og har bygget seg opp til å bli en av Norges ledende leverandører av teknisk kompetanse innen mange typer laboratorieutstyr og instrumenter. 

Vi holder til i moderne lokaler på Grefsen i Oslo og har 19 ansatte med lang erfaring og solid teknisk bakgrunn. Blant servicepersonalet er det flere med relevante fagbrev og teknisk utdannelse. Både selgere og teknikere er årlig på kurs hos leverandører for faglig påfyll. 

Kontakt produktansvarlig, Christin A. Hvedding, for spørsmål vedrørende Arctiko.